Українська Канада
-
Сегодня записались Мониторили неделю,и попали в точку
-
я вчора до них телефонував. відповіли що є слоти на липень і серпень, будуть викидати поступово. сказали постійно моніторити сайт
-
Сегодня было на 22 и23 июля,с 16. 30
-
На яке число?
-
Звідки інфа ? Бо мені сказали і сьогодні і вчора і позавчора що поки невідомо коли будуть бо закритий запис.
-
Сегодня записались ,были свободные окошки с 11 до 16.30
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка чи комусь вдалося на протязі останніх днів зареєструватися на біометрику до Польщі чи Львова?
-
Дякую. Сьогодні разів 20 заходив і все безрезультатно :(
-
так. вони час від часу викидають вільні слоти. говорять що сьогодні ще були дати на серпень. потрібно моніторити постійно
-
Ви записувались на сайті? В мене показує що взагалі нічого немає ні на яку дату, навіть на 2023 рік
-
Сьогодні були слоти
-
Уже долгое время не можем найти жилье в аренду
-
Комусь вдалося записатися на біометрію у Львів?
-
Тут работа есть, проблема в жилье, в Ньюфаундленд жилищный кризис 🥲
-
робота є на мінімальні 14-15-16$ брутто (-29% податки) - прибирання, допомога на кухні, супермаркети, готелі і т.п. робіт за фахом навіть з доброю англійською дуже мало і то беруть по рекомендаціях від уряду (кому повезло) або родичів, друзів і т.д. нажаль...самі місцеві про це говорять, що це проблема. Оренда бейсменту (підвалу) ~ 1000 + комуналка, інтернет. Мобільний зв'язок (50), страхівка ,(200-300), бензин, продукти і т.д. можна порахувати.
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot