Українська Канада
-
Вчора дивився на ютубі одну блогерку, яка приїхала по програмі CUAET в Монреаль меньше 3-х міс. назад. Вона каже що там не дуже добре ставляться до тих хто не розмовляє французькою мовою, а якщо ти в провінції 6 міс. і не вивчив французьку то можуть навіть відмовити в обслуговуванні в держ. установах. Хто в курсі це правда чи ні?
-
Я перепрошую, але це вже питання до тих хто видає візи. В анкеті потрібно вказати в якій країні проживала людина останніх 5 років. Чому при видачі віз не фільтрують таких людей?
-
Ніхто вас зрадниками не вважає. Просто треба звикати виконувати правила. Вам це вдається і це похвально. Не треба з цього робити велику проблему. Бо "ходити зі своїм уставом в чужий монастир" - це не гарна риса. В іншому випадку якщо це робити важко - є інші групи з іншими правилами.
-
Більше 2 рейси тільки від NL вже були Бачила інформацію про рейс від NB навесні чи на початку червня. Не знаю, чи точно був
-
Це дуже сумно і я співчуваю. І вся країна плаче. Але то був її вибір залишитись в Україні і люди які виїхали ні в чому не винні. Канадське посольство також. Винні ті кто ці ракети випускав. Не переносьте свій біль на інших українських людей, які також втратили забагато у цій війні