Українська Канада
-
приєднуюся! Дуже актуальне питання
-
Всім привіт! Хочу запитати - хто робив довідку про водійський досвід для страхування автівки, як вона повинна виглядати? Дуже дякую☺️
-
Доброго вечора) підкажіть як ви вказували в анкеті перебування в країнах, до якиї їхали транзитом через інші. Кінцеву країну чи і країну перетину кордону з Україною?
-
Стикалася. В Польщі, наприклад, теж є великі мінуси. Дією користуюся, це, скоріше, виключення із тієї давньої системи обслуговування населення. Ми на великому шляху змін і я в це вірю…але сьогоднішній тридцятий раз заходу на сайт vfs виводить мене з нормального стану😂
-
Мій чоловік не може виїхати в сус. країни як і всі. Я просто сумніваюсь в такому напливі людей, що немає запису на усі місяці попереду. Тому і коментар такий, бо трохи знайома з тією бюрократичною системою у нашій країні, хоча і дуже люблю Україну. І в моєму коментарі немає нічого поганою, я констатую факт, що все ж таки є багато недоліків у нашій системі. Будемо вважати, що це все через війну… Просто цікаво, хто сьогодні здавав біо у Львові, чи справді там такий великий наплив людей?
-
Пише на сайті що відкриття візового центу у Львові 13 липня 2022року
-
Львів аж до Лютого дні не активні щоб подати на біометрію😭
-
Можливо. Бо це просто жах. Чи то дійсно такий наплив, чи то просто « це ж Україна, дєтка» , не все так просто😂