Українська Канада
-
Дякую!
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, хто відсилав паспорт з України на вклейку візи? В яку країну слали, якою кур'єрською службою, чи довго очікували... У людини немає змоги зробити це самостійно, тільки відсилати. Всім дякую за поради та інформацію.
-
Черги немае, магяыма зрабить запис на наступны день и увесь час свободны. Таксами мы прыйшли чуток раней, але нас закликали и швидко усе зрабили.
-
Хто знає, які зараз дати на біометрію у Берліні?
-
у всіх нормально зараз працює сайт? не можу створити нову анкету
-
Доброго дня, люди хто останнім часом їхав в Канаду з собаками, які летіли в багажному відділенні.? Які документы робили та як купували квиток, чи не було форс мажорів з перевізниками? У мене француз, я знаю частина турецьких авіаліній не бере таких собак, відправляють окремим літаком доставок, тому переживаю щоб я десь по дорозі свого не загубила. Буду вдячна за будь яку інформацію
-
Може у когось була подібна ситуація ? Можливо зможете зорієнтувати У мене дружина білоруска, у неї паспорт закінчується через 2 роки, відповідно їй візу дадуть до закінчення терміну дії паспорта. Через відомі причини вона не може поїхати в Білорусь і поміняти там паспорт. Консульство Білорусі в Канаді закрилося, швидше за все потрібно буде відправляти дані найближчим, яке знаходиться в США. І власне питання, що буде з візою тоді? Можна буде якось продовжити? Або все? Віза закінчилася і допобачення ? Може у когось була подібна ситуація ? Заздалегідь дякую за будь-яку інформацію