Українська Канада
-
Я теж там не була і наразі я роблю вибір між двома сторонами , а потом буду думати що краще.
-
Поки ви не спробуйте це все на собі ви не зрозумієте підходить вам щось чи ні ))))
-
Я вас підтримую в вашому бажанні залишитись в Німеччині.
-
Велике дякую усім хто підтримує морально 🥰🥰🥰
-
У Вас все получится, главное желание)
-
Я буду вам писати тільки с добрими новинами , підійде ? 🤣🤣🤣
-
Просто е багато людей котрі не дуже добре кажуть і питаються відмовити тільки тому що їм так хочеться(є такі котрі зводять з України, самі не хочуть нічого міняти і нас відговарюють) )))) Ой чур вас 🤣🤣🤣🤣 Я ще комусь не писала зі скаргами 🤣🤣🤣🤣 Це тільки мій вибір і потім тільки мені жалітися або радіти ))))
-
Тільки не треба мені потім писати мати в приватні повідомлення 🤣
-
🥰🥰🥰 Люблю коли люди добрі одне до одного. І допомогають моральною підтримкою. Вам дякую. То я не про вас казала що ви злий, якщо що ))))
-
Я вас підтримую. Їдьте сюди.
-
Виплати на дітей 200€ у місяць . Навіть на поїсти не вистачить, аби що дитині на поїсти і вистачить. 😅 Ось чого українці деякі такі злі ? Беріть приклад з Американців )))) Треба ж якось підтримувати одне одного морально 🥰🥰🥰
-
О це дуже добре. Дякую за інформацію 🥰
-
Ну ось, ви можете вийти в Німеччині на роботу і будете почувати себе як в Канаді. Хоча ні, треба ще прибрати виплати на дітей. І щоб ви поїздили на автобусі по 3 години на добу при -20.
-
Це дуже гарна звістка. Скажіть будь ласка що таке daycare? Дитині в кінці мая буде 5 років
-
Держава підтримує тих хто не працює. Якщо виходить на працю хоча один з сім'ї то одразу усе знімають. І останеться тільки для дитини
-
Так, але вас підтримує держава. Вам не подобається. Їдьте сюди. Порівняєте.
-
А ви думаєте що тут усе так легко ? 12€ в годину, 8 годин у день. 96€ у день до вирахування налогів, пенсійних і т.д. Це ось у мойому городі. Але це ще пощастить знайти таку оплату, Знайомі працюють за 7€ в годину. 🤷
-
Ви просто не розумієте що в Німеччині вам нічого робити і тому сумно. Але тут ви по-перше ще спробуйте знайти будь-яку роботу з якої не втікають через місяць праці через важкість. А потім ще спробуйте прожити на ті гроші. Приїжджайте, пригоди чекають на вас.