Українська Канада
-
ну як сказати. Багато хто думаав що і Києв візьмуть якщо не за 3 дні то за тиждень два. Війна затягнеться. Якщо згадати що на початку КУАЕТ і допомоги не надавав фінансової, а тепер вже і 3к дає на дорослого, то думаю буде велика вірогідність продовження програми (я не вірю що війна закінчиться у найближчий час) Так ви праві що затягувати не треба, але думаю що КУАЕТ буде на весь час війни.
-
Канада, це не та країна - де "здається":) Та й невідомо, що скаже уряд про доцільність цієї програми, враховуючи: - скільки українців зробило "просто так візу" і НЕ в'їхало (хоча робота офіцерів і візового було оплачено з кишені держави); - достатньо в'їхавших не хочуть шукати роботу і житло і лишень чекають на чергові допомоги. Думаю, що уряд Канади із більшим задоволенням витратить кошти канадійців на самих канадійців.
-
Ви просто написали фоіл-лес, а це одноразова... А с запитом на вклейку то так, усі вищеназвані причини))
-
У вас віза одноразового в'їзду, а не заїхати виїхати заїхати.. Потрібно вклеїти звичайну.