Українська Канада
-
Вам та вашій дружині повинні прийти окремі листи запрошення на біометрію. Ось в вашому запрошенні дивіться цей номер
-
Будинок це орієнтовно 2000 в місяць, так можна шукати та знайти дешевше, можливо 3 бедрум апартаменти будуть краще на старті. Чоловік на будівництві то гарно, але один працюючий на 6 ротів без запасів коштів буде зовсім тяжко навіть з фуд банком та допомогами. Вам працювати теж прийдеться скоріш за все а з дітьми бабуся поратиметься. Садочки є, але з місцями в них ситуація складна. Школи поки що все добре. Дуже важливим показником є ваша та вашого чоловіка англійська мова, якщо розумієте та розмовляєте, то це більш менш пристойні кошти на початку, якщо не розмовляєте, то це оплата праці близька до мінімумів.
-
Так, я вже перейшов по правильному посиланню. Скажіть, будь ласка, а як можна дізнатися IRCC number, якщо з самого початку дружина заповнювала анкету на двох, при цьому вона вже здала біометрію в Берліні. Цей IRCC number запитує під час додавання applicant на здачу біометрії
-
Да от таким запитувачам ніколи не вгодишь. Спочатку питаєте, а потім починається: Торонто - ой там дорого, Монреаль - ой там французська, Вінніпег - ой там далеко, Ванкувер - ой там оренда дурна…. Нема тут такого місця як у комуніста в раю - все є й робити нічого не треба.
-
у мене такого не було, вибирала конкретну дату та час
-
Так,це було... Но,війна почалась в 2014 року! З весни 2019 року у нас новий президент... Welcome в реальну сучасність!!!😂😂
-
Так,таке було... Но,за часи Порошенко,були поправкі до закону...😍 Тому зараз НЕ має таких шкіл де навчання відбувається русСськім язиком!!! Тільки факультотівно після заннять та за це треба платить батькам ціх школярів!😉Або при РПЦ-росІйська православна церква в Україне- (воскресні заняття)!То,нібито безкоштовно(якщо НЕ рахувати право на незалежность нашої країни)!😨
-
Дякую, Софія😊
-
Відкрили лише для біо, вклейку ні
-
Думаю що краще самому з'їздити на вклейку, особливо якщо подаєшся з дружиною, яка може поїхати