Українська Канада
-
Я не вказувала всі і пройшла перевірку , вже біометрію треба
-
А хіба тільки не країни в котрих був більше 6 місяців треба вказувати? Я взагалі багато робив віза ранів, та штампи ставили де попало, ще й вологою розмило деякі, так що всі абсолютно країни вписати дуже кропітка праця, та майже неможлива
-
Людиииии, ау! Вам потрібно щонайменше 5000 тисяч доларів на людину! Без грошей їхати бомжувати !! Їдьте в Європу ! Це не програма для біженців! Зрозумійте ,,зніміть рожеві окуляри , потрібно автівку, житло, меблі, їжу , страховки, картку кредитну оформити, страховку на автівку , певні кошти на таксі, або громадський транспорт ! Знайти людей у яких 1-2 тижня провести на адаптації! А не пертися з купою дітей, без мови і сидіти займати чиїсь куток! Люди реально хочуть їхати жити , працювати , розвиватись , а не просто пересидіти ! Дайте їм цей шанс ! А жити на виплати від держави їдьте в Польшу!
-
Уточніть, будь ласка, який термін можна перебувати в готелі безкоштовно?
-
Хто подавав біометричні данні в Варшаві 05 місяця і ще не отримав більше ніякої інформації 😔?
-
Доброго Дня. Я в Канаді. Все вже оформлене. Питання виникло про паспорт несподівано. Він в мене трішечки намочився. Знизу сторінки мають плями. Але все інше нормально. Фото і інша внформація не ушкоджена. Треба міняти паспорт. ? Боюся що будуть потім проблеми на кордоні або ще десь. І work permit весь заплямований.
-
Ну я і питаю, як вони безкоштовно летіли, якщо близько 1000 доларів коштує квиток в один кінець на людину (знаю, що з поверненням та трьома пересадками можна й дешевше, але ж це гроші).
-
А квитки на літак? Вони ж коштують ще й яких грошей. А взагалі просто на голову на налазить..
-
Тобто не життя?)) у всіх на початку труднощі бувають. Це зараз Канада допомагає по максимуму і фінансово, і з навчанням, і з житлом і тд. А раніше приїхав (готуючи документи декілька років, здаючи екзамени з англ і тд) і йди на всі 4 сторони. Готель ніхто не надавав+ харчування 3 рази на день, документи не робив, по 3 тис не виплачував і знижки на проїзд не було. Тому коли дехто говорить, що Канада могла б і більше допомагати - ось вам приклад реального життя новоприбулого іммігранта перший рік;)
-
А куди тут їздити це не Польща що можна за 20 злотих квиток на потяг купити тут все дуже дороге нема сенсу кудись ще їхати, хіба що у людей є багато грошей на ці мандрівки
-
Я також сама їду з дитиною.
-
Буде дуже неприємна історія длчтих українців які дійсно потребують вашої уваги і розуміння. Дуже прикро.
-
Добрий вечір. Хто проплачував кур'єрську доставку паспорта з візового центру МАДРИДА. Відгукніться, як ви проплатили, через який банк?
-
Я ж написав, що для мене особисто. Це дуже добре, що люди допомагають тим хто потребує. Сам допомогав і двічі перетинав лінію зіткнення. Просто ситуація вимагає діяти і збираю інформацію, напевно, одним з останніх. Сподівався на мир ... Коротше дівчат треба вивозити і забезпечити нормальне життя. Дякую за інформацію.