Українська Канада
-
Тобто виходить що краще поїхати до Польщі подати там документи,потім повернутися назад до України. Так буде швидше, так?
-
Я подала заявку на зміну WP 16.06. та написала в кризову форму. 25.06 мою заявку схвалили і 29.06 я отримала новий документ.
-
Доброго дня, чи вдавалось комусь пришвидшити отримання результату по заявці, шляхом дзвінку або кризивої форми?
-
Вказуйте свої закардони паспорти... Українські вам перекладати НЕ потрібно... Паспорта дітей - теж вказивайте,та в додаткові - їх "Свідоцтва о народженні" (можно без перекладу,бо є паспорти) Паспорти дітей - можливо продовжити! Для цого зверніться до Консульства або Посольства України,там де ви зараз або вже в Канаде...
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, якщо у мене і чоловіка дієві закордонні паспорти, а у дітей вже прострочені(ми на цих паспортах в'їжджали в Європу), мені потрібно вказувати їх паспорта в заяві, чи українські документи краще? І ще таке запитання, наші з чоловіком укр паспорти ще паперові, їх вказувати? І якщо так, то коли їх потрібно перекладати на англійську? Дякую
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка , при заповнені анкети , якщо теперішнє тимчасове місце проживання в Ізраїлі , вказувати українську адресу чи тимчасову ?