Українська Канада
-
Ще раз- НЕ випускають чоловіків за кордон ! З посвіткою волонтера чі без неї - НЕ випускають ЗОВСІМ! Тому волонтери з інші країн пригоняють машини для ЗСУ!
-
Можливо... Зараз багато нападків на волонтерів "вкидають" в соцмережі наші... Тому я так гостро вступилась😉
-
Усім доброго дня/вечора/ночі. Питання по arrive Can. 1. У дітей роздруковані міжнародні сертифікати про вакцинацію, як їх завантажити в додаток? З телефону зробила скан копію, так підійде? QR коду на них немає 2. Я особисто маю основну і бустерну вакцинацію, що я маю завантажити в додаток? Дякую за відповіді!
-
НЕ треба брехати!😈 Чоловіків НЕ випускають за кордон і немає значення волотер чі не волотер! Наши волотери - чоловікі та жінкі,роблять неможливе кожного дня!!!😍 Наприклад - ріскуючі своїми життями їдут в Миколаїв,та по селам Миколаївщіни та Херсонщіни кожного дня - продукти,медікоменти,а головне - воду,бо там люди БЕЗ води вже місяць і кожен день під обстрілом!!! На зворотному путі - евакуюють людей та тварин! Це я бачу на своі очі зараз в Одесі!! Ми всі робимо хто шо може і що не можем - теж!💪 Я впевнена,що в другіх областях нашої Незалежної - також волонтери працюють!!! Слава націі!!!💛💙
-
Добрий вечір, чи є хтось кому вклеїли візу в паспорт тільки на 3 місяці? Чи тільки мені?
-
Доброго дня. Чи є чати де можна знайти людину яка летить з Ванкувера до Варшави ? 12 липня треба передати чемодан до Варшави . Дякую
-
Дякую. Довідки ніякої тоді не потрібно?
-
Знайшла- є запис Виключений з військового обліку
-
Тільки військовик
-
Він пройшов комісію , тому і отримав цей запис. Але рішення він не бачив і йому не показують його
-
Нічого немає
-
Добрий день! Потірбно проходити комісію все одно. Після чого видадуть довідку висновок військово лікарської комісії про непридатність, там має бути зазначено наказа та статтю ( зазвичай біля номеру статті стоїть літера якщо а - то може іхати, б, в - скоріш за все ні, там непридатність у мирний час).