Українська Канада
-
Доброго дня, є хтось хто найближчим часом їде з України до Канади?
-
Всім привіт! Дуже потрібна порада. 🙏🏼 У дитини закінчується строк дії паспорта в кінці лютого 2023, віза - так само. Заїхати в Канаду зможемо тільки на початку лютого. Поділіться, будь ласка, досвідом/актуальною інформацією, чи по таким документам впустять в Канаду та чи реально встигнути подовжити паспорт та оновити візу вже на місці? Заздалегідь вдячна за Ваші відповіді.
-
Добрий день, підкажіть будь ласочка, отримали візи як common low partners (неофіційний шлюб), мій хлопець громадянин Туреччини , плануємо летіти , але начиталися , що віза це ще не головне і офіцер буде перевіряти знову відносини та докази, і трохи сцикотно 👀 ми не маємо серйозних доказів.. і це питання везіння мабуть..як докази в заявці додавали фотки,цілу купу, велику історію повідомлень в месенджерах , соц мережах, декларацію робили з нотаріусом. Та в ідеалі вони просили договір оренди або документальні докази проживання разом, але ми не готувались до війни і не знали , що таке може знадобитися .. та дякую Богові візи все ж отримали , і питання моє в тому , чи можуть вони за недостатньою кількістю на їх погляд доказів не дати йому work permit , або взагалі не пустити ? Може хтось має подібний досвід? Дякую заздалегідь 🙏
-
Порада: перечитайте правила користування, а саме спілкування в даному чаті...
-
Забирав кілька днів тому у Німеччині. Прийшов, сказав, що мені треба забрати паспорт, мені видали талончик. В кімнаті зі мною було ще людей 10-20, більшість здавали паспорти, однак у них була окрема черга. По ітогу викликали через хвилин 7, попросили паспорт (id) і одразу винесли конверт.
-
Червоний Хрест, здається, ще повинен бути в аеропорту до Нового року. Але сьогодні Різдво, тому може нікого не бути. Є ще така організація, але на сторінці Фейсбук, вказано, що вони зачинені сьогодні. Якщо не допоможе авіакомпанія, допомогу складно буде знайти, бо зараз свята. Удачі вашій родині!
-
Дякую вам за відповідь! Я зараз в Україні, дружина з дитиною там самі, авіакомпанія Air Canada, до них звертались, готель дали тільки на пів дня, до 12:00 25 грудня, і вже туди нема сенсу їхати, далі роби шо хочеш ... Спробують ще домовитись з авіакомпанією
-
Підкажіть будь ласка хто в курсі, яка організація замість червоного хреста в аеропорту Торонто? Дружина з дитиною прилетіли пізно ввечері 24 грудня, рейс до Вінніпегу відмінили, на інший рейс немає місць, багаж загубився, невідомо скільки часу доведеться провести в очікуванні, можливо є якась можливість хоча б на один день в отелі переночувати upd. Рейс перенесли на 28 грудня, де їм жити цей час поки невідомо... upd2. Надали тимчасовий готель
-
Я проводив підрахунок балів по програмі Express entry. Щоб отримати мінімальний прохідний бал при умові що немає ще опиту в роботи в Канаді в 12 міс. У Людини віком до 30 років має бути англійська здана на 8 балів. Має бути диплом магістра і офіційний стаж роботи в Україні 3 роки. Якщо вам більше 35, англійська в вас менше 8 балів, немає диплому магістра і стажу роботи чи навчання в Канаді то шансів набрати бали по цій федеральній програмі майже немає так як кожен рік мінімальний прохідний бал тільки повишається