Українська Канада
-
А українців у Європі для чого принижувати? Я в Європі пробула два місяці за ВЛАСНИЙ кошт, моєму батьку 57 і він також воює в гарячих точках. Ви принизили людей у своєму повідомленні, то ж маєте негатив у відповідь. Якщо ваше оточення їде туди щоб «клянчити», то питання саме до оточення. Я побачила те, що там було написано.
-
Ніякого негативу, усім дуже шкода вас, та усіх хто це пережив. Єдине що правила групи 'українська чи англійська' мови
-
Дуже приємно, що комусь цікаво :) я посеред тихого океану. Займаюсь тим що роблю доставку товарів по всьому світові по воді :)
-
Хворі не означає що дурні
-
Сподіваюсь що усі хворі люди їдуть до параші
-
Тим паче навіщо вам Канада, якщо ваш чоловік бориться за свободу України ?
-
Кансда очень понравится мужу когда он сможет к нам прилететь,Канада очень правильная я бы так сказала,страна в которой можно многое планировать ,в Европе сейчас очень мнооого наших людей причем те кто поехал именно пересидеть выклянчить как можно больше все плюшек ,на западной я не буду чуствовать себя спокойно,я не готова еще раз подняться с нуля в свои 50 лет и опять потерять,я четко понимаю что мне и моим летям в Канаде не будет легко ,но я вижу что у них там много перспектив
-
Але чому саме Канада, а не інша країна, та мабуть хоч і західна Україна, де відносно спокійно та набагато дешевше аніж в Канаді? Просто цікаво