Українська Канада
-
Збираємо на смерть русні з небес. Мають же небеса якось карати те каліброване зло, яким зараз стали рашисти? БПЛА PD-2 саме такий апарат. Літає далеко, бачить багато, передає інформацію швидко. І виробляється в Україні. Самі можете пересвідчитись на цьому відео. Наша мета - 9 мільйонів гривень. Збираємо тут: send.monobank.ua/jar/4PTpfAi4M5 Це реально, і це дуже зараз потрібно (вже черга з підрозділів на них стоїть). Зробіть інвестицію у нашу перемогу!
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як виглядає дозвіл на виїзд дитини від батька по CUAET. Ми розлучені. Всі у Польші у разних містах
-
Всім привіт! Хто уже в Канаді, а особливо в Торонто, з дітьми, будь-ласка, напишіть мені в особисті. Хочу поспілкуватися на тему ваших вражень, та інші особисті питання. Буду дуже вдячна, якщо приділите трохи уваги моїм запитанням.
-
Доброго дня! Ніяк не можу найти інформацію щодо цього питання( Я знаходжусь в Польщі з 26.02, тобто мій безвіз вже закінчився. Планую летіти з пересадкою або в Парижі( різні аеропорти) або в Дубліні( один аеропорт). Чи потрібно мені робити транзитну візу? Адже мій безвіз вже закінчився. В Польщі зробила песель який зараз позволяє знаходитись тут 18 місяців.
-
Добрий день! Чи потрібно при бронюванні квитка вибирати страхування?
-
доброго дня))хто 20 летить в Торонто з Нюрнбергу?) або 21 з Торонто в Вінніпег?
-
Підскажіть як правильно відсилати паспорт на вклейку ( знахожусь в Данії ) дякую
-
Я здава біометрію 16.05 у Варшаві, досі чекаю на фоіл-Лесс візу, і всі мої знайомі теж, не тільки я.