Українська Канада
-
В Польщі пише сума в злотих, за package :)
-
На рахунок оплати, написано чорним по білому, 34,75 евро за кожен паспорт. Тут ви не праві
-
Так, кожному хто з вами летить до Канади, в одному профілю декілька анкет
-
Доброго вечора. Я хочу спробувати заповнити анкету самостійно. От тільки не розумію, на дітей потрібно окремі анкети заповнювати? Кожному члену родини по анкеті, правильно?
-
Тобто треба було ігнорувати запит електронним листом та зіграти в рулетку штрафування у 5тис.$, вірно? Не бачу проблеми. Навіть при толерантній розмові із менеджерами health insurance про наявність бустера, нам надіслали домашні тести
-
Шановні адміністратори! Підкажіть, будь ласка, як можна з вами зв'язатися? Хотіла запитати дозволу на розміщення інформації про канал для дітей, в якому ігри, загадки, вірші та багато іншого. Всі матеріали розраховані на те, щоб можна було гратися і в сховищах, і в дорозі, і в евакуації. Додаткових речей для ігр майже не потрібно. Канал створений волонтерами (педагогами, психологами) , щоб допомогти нашим діткам та їх батькам. Буду вдячна за відповідь. 💙💛
-
Була би дуже вдячна ,якби ще хтось підказав ті університети та коледжі ,які пропонують українцям ті самі ціни за навчання ,що і резидентам . Сину 18 років,зараз закінчує школу і хотілолось би ,щоб він навчався . Але 20 тис за рік ,ще взагалі нереально для нас . Якщо в когось є така інформація ,може хтось з наших працює у цих університетах та коледжах ,дайте знати ,будь ласка . Дуже дякую ❤️
-
У вас виписка з оцінками повинна бути обов'язково за всі семестри.
-
Скажіть будь ласка, в когось є так, що дали паспорти вже давно, а трек ще не прийшов Варшава, відгукніться!!
-
в ВЦ Польщі вказано саме за package, а не за person. За інші країни не скажу, але тут більшість при відправці в Польщу платять чомусь за кожну особу окремо.
-
о, це ФБ класика, тут такого взагалі не бачив :) особливо смішно таке читати від мадам, які клянчать гроші на переліт в тій же групі :)