Українська Канада
-
Добрий вечір, відправляли з цими дівчатами. Тільки в неділю повезли у Відень. Оплата після вклейки.
-
Здавала 2 грудня, 14-го прийшла відповідь.
-
Всіх вітаю. Питаю тих, хто знімав кватиру чи знається на документах, які потрібні. Я працюю з іноземною компанією як фоп, планую прилітати у Канаду. В багатьох оголошеннях про ренту бачу вимогу до наявності роботи і відповідних документів. Чи відомо яких саме? Є якийсь затверджений стандарт для цього у Канаді?
-
Добридень, друзі. Поділіться, будь-ласка, контактами перевірених людей, через яких можна відправити паспорти на вклейку. Завчасно дякую!
-
Дякую. Тільки форму на ворк перміт продовження тягне через візу 🤔
-
дякую
-
Доброго вечора. Плануємо до Канади. Підкажіть чи не буде проблем із продовженим закордонним паспортом.
-
Всім привіт. В мене виникло запитання, хотілося б імігрувати через Atlantic Immigration Program, але немає взагалі досвіду роботи. Чи підійде наступна схема: отримати OWP за програмою CUAET, влаштуватись на акредитованого роботодавця в атлантичній провінції, відпрацювати необхідну кількість годин, набравши цей самий досвід, а потім податись на іміграцію за цією програмою? Звісно з тестами, підтвердженням диплома і т. д. Наче це не суперечить умовам програми, але хотілось би уточнити в людей тут, чи все так райдужно
-
Вам більше не про візу треба хвилюватися, а про ворк перміт. Бо ворк перміт не може бути дійсний довше, ніж паспорт. Без візи ви можете бути скільки завгодно в Канаді, просто повторно в’їхати не зможете. А от без ворк перміту - ліміт перебування півроку як турист. Тому продовжить паспорт у консульстві і подавайте заявку на продовження ворк перміту (ну і візи, за бажанням). Вся інформація на canada.ca
-
там жінка вже декілька років живе в Канаді, тому мені здається що вона знає про що каже. але звісно вона може бути неправа, будь-які джерела інформації окрім офіційних слід піддавати сумніву. але наприклад, я багато в чатах чула що в чергах до лікаря люди сидять по 8 годин, а вона розповідає що в волк-клініках її записували в чергу і казали що зателефонують, коли буде її черга, щоб можна було почекати вдома, а не в кліниці. і поки я сама це не перевірю - не знаю чи вірити їй