Українська Канада
-
Комусь відповіли по фін.допомозі ? (з тих у кого були проблеми )
-
Шукати квитки в злотих, не в грн
-
Після вклейки візи фоілес в паспорті буде мультивіза? Чи в Канаді потрібно все ж додатково подавати заявку?
-
Яка ваша інфа? Та, що не відповідає реальності? Я ж у вас спитала, чи впевнені на 100% в своїх словах не просто так Бо не тільки в Манітобі можна пройти медогляд безкоштовно і я зараз саме в такій провінції і проходжу різні етапи на своєму досвіді, а не з дивану, як ви І припиніть вже цю свою хамську манеру спілкування, гидко бачити
-
Хто здавав біометрику в Празі? Напишіть яка в них адреса?
-
І50 злотих в центрі біля годинника , а точніше біля кінотека . Там будки дві білі стоять і на них пише ковід тест
-
Доброго дня, підкажіть на рахунок цього абзацу: "Ще одне! МПНП також окремо відбиратиме з пулу EOI українців, які мають зв'язок з провінцією через родичів та інші зв"язки. Тест з мови потрібен CLB 4 також. Тобто навіть якщо ці люди мають нижчі бали в пулі, вони не очікують своєї черги довго, а їх практично відразу відбирають з пулу. MPNP робить ці спеціальні вибірки щотижнево зараз." Я правильно зрозумів - маючи родичів чи друзів в Манітобі і англійську мову не нижче CLB 4 можна одразу податись на программу НПМП, і є шанс бути відібранним раніше? Тобто не потрібно приїжджати і працювати в Манітобі?
-
Ви впевнені? Ви так безапеляційно і доволі хамськи всім розповідаєте все, не перший раз бачу вже Вам не приходила в голову думка, що ви багато чого не знаєте і дезінформуєте людей, які шукають інформацію?
-
Ну я зараз в Вінніпезі, але напевно у кожному місті є центр допомоги біженцям