Українська Канада
-
😱😰Підкажіть будь ласка, якщо в мене закінчилась біометрія (90 днів) то я можу летіти з Нідерландів в Торонто чи мене не посадять на літак !)? Дякую !!
-
-
Добрий ранок! Ось тільки маю намір починати процесс реєстрації для отримання візи. Чи варто в першу чергу продовжити дітям біометричні паспорти, в яких термін дії вийшов? Чи отримати нові. Ми по ним в'їхали в Польщу і зараз тут перебуваємо.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, я заповнювали анкету на себе і сина, на мене вже прийшов лист на подачу біометіі, на сына ні, бо йому 14 років. Так ось, трохи не розумію, я саме буде далі, я сдаю біометрію, потім дай боже отримаю цю візу, а як та коли буде с сином, він автоматично отримає візу коли і мені її дадуть, чи треба щось окремо писати, заповнювати? Дуже дякую 🌹
-
Доброго ранку! Можливо, щось чути ще, про чартерні рейси. Чи плануються, чи вже не буде?
-
Будь-які. В багажу можна провозити все. А в ручній поклажі - колюче-ріжучі, аерозоль - не можна. Навіть, воду не забрали в нас, якщо чесно ії дістати і окремо положити в лоток на контролі.