Українська Канада
-
Мене у аналогічній групі, де за правилом спілкування тільки російська (не укр., не армянск., не грузин., ні білорск….) відразу забанили на тиждень і написали чому. І я не написала «мене пригнічують». Я вибачилась і сказала, що виправлюсь після бану (там окремий чат з поясненнями), бо правила є правила. І мені одразу запропонували оскаржити бан. А у вас одразу «ущемляют». Це правила! Звичайні правила, які встановлює кожна група
-
Ок. Дякую
-
Все вірно, але є одне но! В цій групі так як і в різних країнах є Правила! І люди діляться на тих хто їх дотримується і на тих кого "ущемляют". Такі люди говоритимуть що і в Канаді їх "ущемляют"!
-
Пропаганда работает в обе стороны. Я родился и вырос в Украине и я не поддерживаю сторону оккупанта. Я хочу лишь,чтобы не было между нами,Украинцами,споров на тему языка. Я повторюсь для меня не составляет никакого труда говорить на Украинском языке . Я хочу лишь свободы без каких либо ограничений .
-
Всі ті, хто голосніше всіх кричав "ми за мір," "братскіє народи" та "какая разніца, на каком язике" зараз швидше всіх тікають, чи лежать в землі мертві. Російська методичка промивки мізків не змінюється роками.
-
Привіт всім. тут є люди які самостійно відносили паспорти на вклейку візи до Варшави, як у вас проходив процес і через скільки часу віддали паспорт? Діло в тім що я самостійно відвезла паспорти до Варшави на Хлодну, мені сказали прийде 4 листи перший з трек томером, пройшло більше десяти днів а нічого так і не прийшло і на якій стадії та вклейка візи я відслідкувати неможу, може в когось схожа ситуація поділіться🤦♀️
-
Да не хвилюйтесь, я теж чекаю на відкриття біометрії, повинно вже скоро відкритися
-
У вас в письмі буде написано що термін 30 днів, але по факту обмеження зняли
-
Да все верно
-
Мені здається, що це пов'язано з тим що у дітей visitor record
-
Підкажіть, чи питають на кордоні мету поїздки зараз (і чи вказувати що для здачі біометрії чи для перельоту в Канаду) ?