Українська Канада
-
Здравствуйте. Интересен ваш опыт с приложением ArriveCan. У нас с мужем есть все прививки по ковиду, с нами дочь 5 лет. Прилетели вчера в Торонто. Сегодня в приложении появилось письмо, чтобы мы проходили карантин. Прививки сделаны осенью 2021года. У кого-то было нечто подобное? Вам в приложении приходили какие-то уведомления ?
-
Ми перетнули кордон України 1 березня. На Мальту потрапили 4 березня. «Темперарі протекшн» отримали 13 квітня. 90-то днів від 1 березня уже закінчились. Сьогодні 92 чи 93 день. Я не зрозуміла що ви написали про біометрику. Яку саме ви маєте на увазі ? Бо тільки дочка здавала біометрію на канадську візу у Римі. І отримала її 27 квітня. А паспорт з канадською візою уже на Мальті і його (подзвонили з пошти) завтра нам принесуть.
-
Доброго, дня підкажіть будь ласка, як правило сплатити за послуги на повернення домументів. Що необхідно включити в сплату, якщо потрібно вклеїти у мій паспорт мою візу та візи двох моїх дітей та повернути паспорт до мене. Я перебуваю у Швейцарії. За вчасно дякую.
-
Напишіть будь ласка в приватні повідомлення батьки, які мають вписаних дітей у закордонник. Є питання на яке не можу знайти відповідь
-
Доброго вечора! Підкажіть чи можливо відправити паспорт на вклейку з України за кордон?
-
Ну я вам кажу як я робила Поставила позначку NONE І мені переключилось
-
Розумію, також бачила таку інфу. Але на практиці не змогла скористуватися. Тому пишу про власний досвід, щоб люди могли якось маневрувати.
-
Можна там написати NONE