Українська Канада
-
Паспорт, роздрукований лист з фойл лесс візою, consent form + чек про зворотню доставку, якщо потребуєте таку послугу
-
Паспорт реквест не приходить, якщо приходить foil less віза. Можна відправляти паспорт на вклейку з роздрукованим листом з фойллесс візою.
-
Всім привіт! Відправляю паспорт на вклейку візи до Варшави. Маю можливість не везти документи самостійно, а передати знайомими. Чи можуть сторонні люди оформити доставку моїх документів польською поштою чи це повинна зробити безпосередньо я? Можливо в когось був подібний досвід. Поділіться, будь ласка.
-
товариство - я ось пробую зареєструватись на сайті Indeed і в мене нічого не виходить. А ше він каже - може перевірте чи не заблочений у вас icims account так от - ви тут реєструвались? шо це взагалі за акаун ісімс. чи де ви реєструвались щоб знайти роботу (офісну) - покидайте, будь ласка, мені порад.
-
Дякую за інформацію.
-
Скажіть , будь ласка , у когось було , що зареєструвалась на бІометрію у Австрії і не прийшов лист - підтвердження ? Уже від ранку .. ЩОЙНО спробувала ще раз .. вже цієї вільної години нема , яку я першу обрала , зареєструвалась на іншу і знову - нуль . ((((( Хотіла спробувати на іншу країну зареєструватись для здачі , не дозволяє ,перекидає на Австрію