Українська Канада
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Безвіз закінчився, зараз в Бельгії ( маю карту А про тимчасовий захист) планую вилітати з Парижу до Канади можуть бути проблеми в аеропорту Франції? Дякую
-
Спробую донести інформацію понятным вам способом. Кто сказал, что солдаты на востоке говорят на русском? С начала войны ЗСУ говорят только українською мовою. Это их способ отличить своих. Странно, что вы этого не знаете. Что вы вообще делаете в чате Українська Канада?
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Просто електронній візі немає цієї страни
-
Доставили без проблем? Бо я в Ірландії подала, якраз завтра маю відправити і переживаю що паспорт не загубився?
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка, хтось може летів по електронній візі з пересадкой во Франції, якщо не виходити з транзитної зони
-
Доброго дня,скажіть будь ласка чи можу я не повнолітня сама без батьків подаватись на візу?
-
consest form містить адресу куди відправити паспорт. Писати домашню адресу треба ще окремо?
-
А послугу зворотньої доставки я купляю на пошті?
-
В конверт вкладаєте: 1) роздрукована foil-less visa або original passport request; 2) листочок, де ви вказуєте свою адресу для повернення паспорту, і контактні дані; 3) consent form (є в файлах тут в групі); 4) квитанція про оплату зворотньої доставки (112.50 злотих за кожен паспорт); 5) і, власне, сам паспорт. Пункти 2 і 4 в тому випадку, якщо чекаєте зворотню доставку кур’єром.
-
Дякую