Українська Канада
-
Это означает что паспорта уже на вклейке и ожидать уже скоро паспорта ?
-
Пару повідомлень вище вже обговорювали :) все ок
-
Доброго дня . Чи в когось була така ситуація . Після відправки паспорту прийшов мейл де написано we updated your application status . І я захожу в особистий кабінет а там вже зник бекгарунд чек . І повернулося все до того як ніби я тільки здав біометрію. Що робити в такому випадку ?
-
ДЯКУЮ !!! бо я вже ... 5 сторінок ...
-
роздрукувати той лист в якому рішення про надання візи?? (із таким в темі листа - Visa Approval and Issuance instructions )???
-
Дякую за інформацію
-
Не скажу на 100%, але здається зараз всім приходить foil less (бо я подавала в Іспанії і також в такому форматі прийшло) і Ви вже з цим листом здаєте паспорт
-
Приходить на три роки. Наприклад від 19 травня 2022 до 19 травня 2025
-
Прошу мені підказати який лист виглядає на запит паспорт ?
-
Підкажіть будь ласка, якщо я заповню анкету на хлопця, потім йому прийде лист з запрошенням на біометрію. Очевидно він не зможе виїхати та здати її, і я знаю що у цьому запрошенні передбачене таке що ти не можеш за 30 днів приїхати, траба написати пояснення. Що саме траба там буде написати?
-
Я ще сам очікую на вклейку, зараз теж "на розгляді", але відповідаю з досвіду по коментарях тут)
-
Так, аналогічно, як вклеють візу, поставлять назад статус Approved.
-
Як хочеться погодитись, та більше таких слів читати в чатах🙏🏼 Зараз всім нам, всім українцям, членам їх родини та друзям потрібна підтримка та об‘єднаність! Ми це вміємо, точно! Тому будь ласка, менше негативу в мережі, його всім вистачає з головою. Все буде Україна🇺🇦
-
я сьогодні геть ... роздрукувати той лист в якому рішення про надання візи?? (із таким в темі листа - Visa Approval and Issuance instructions )???