Українська Канада
-
Посольство так, візовий центр - ні. Здати біометрію поки не можна. Слідкуйте за інфо тут visa.vfsglobal.com/ukr/en/can
-
Дуже цікавить як відправити з України паспорти. Може є люди, які, цим займаються? Ризиковано? Якщо є контакти, киньте в особисті! Дуже дякую!!! 🌼🌼🌼
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, відправляли з України чи перебуваючи в Польщі??? Я так розумію, що в Україну вони не відсилають
-
Доброго вечора! Якщо я вкину конверт із запрошенням на вклейку+паспорти+обробку у ящик візового центру особисто. Моя подруга у Бухаресті може забрати наші паспорти з довіреністю і своїм паспортом?
-
Можливо комусь буде корисно: Відправили 2 паспорти звичайною поштою по Польщі у Варшаву 6 травня (без замовлення зворотньої доставки), Через декілька днів на пошту прийшов лист з ще одним підтвердженням біометрії і статус ще раз оновився на approved. Після цього ніяких оновлень не приходило, імейлів від VFS також. 12-го травня візи вже були вклеєні в паспорт. Забирати у Варшаві можна без запису, Якщо забираєте паспорт іншої особи - необхідно мати копію документа (наприклад внутрішній українськй паспорт) і довіреність у вільній формі на особу що буде забирати (можна від руки)
-
Всім хай. Хто знає в Україні ще не відкрилось консульство ?
-
Доброго дня. Може хтось здавав біометрію в Туреччині, не підскажете чи ця послуга тут безкоштовна? А то конкретної відповіді з візового центру не отримала.
-
Все нормально. Це стандартне повідомлення, є у всіх
-
доброго дня, підскажіть, будь ласка, що це значить, потрібна додаткова реєстрація ще? заявку наче подала, та навіть біометрію здала вже 2 тижні як
-
Довідки про всі планові вакцини для дітей, вибирати у сімейного лікаря? Лікар має покласти свій підпис чи як правильно зробити!? Буду вдячна за відповідь❤️
-
Усім привіт, знайомі мають таку ситуацію, працювали по польській візі (9 місяців) в Німеччині, зрозуміло що не легально, як бути в цій ситуації? Що вписати або не було відмови?
-
Доброго дня.Дуже сподіваюся на вашу думку.Мова не дуже,освіта як для Канади то тоже не зовсім(надія на свої руки)Яку провінцію вибрати,щоб легше було податися в майбутньому на резиденство?Квебек,Онтаріо точно відпадає.А з інших які плюси та мінуси легшого PR.Щиро дякую за якусь відповідь.
-
Здравствуйте! Помогите пожалуйста разобраться. В манитоба работает уникальная программа подтверждения украинских водительских прав на Class 5. Если мы приедем в Calgary но как-нибудь съездим в Манитоба и получим водительские - так можно? Или это может быть воспринято враждебно и сложно будет с ВНЖ?