Українська Канада
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка, чи можливо буде після закінчення одинадцятого класу, дитині навчатись ще рік в школі Канади, щоб «підтягнути» мову та історію Канади. І я за цей час хочу подати на PR, щоб отримати знижку на навчання в колеледжі. Чи, якщо вже матиме атестат з України не візьмуть?
-
Зараз у Польщі, у сина паспорт дійсний до кінця року, це більше ніж 3 місяці, тому не продовжують. Питання в тому чи , якщо ми будемо подавати паспорти на вклейку візи і йому вклеять візу до кінця дії паспорту, А в Канаді вже продовжити паспорт чи зробити новий, то віза переноситься ( по програмі CUAET) чи прийдеться подавати нову аплікацію. Чи все-таки зробити тут новий паспорт і додати зміни в існуючу заявку, це взагалі можливо?
-
А що лендлорди вимагають? Можете підсказати.
-
Ок, дякую!
-
Підкажіть, може вже з власного досвіду, якщо у дитини закінчується термін дії паспорту вже в Канаді, якщо летіти по foil less visa. Який алгоритм? Прилітаєш, спочатку продовжуєш паспорт або робиш новий і потім намагаєшся вклеїти мульті візу? Чи навпаки? Вже заплуталась(, дякую за допомогу.
-
От і я бачу що посольство. Але ж реєструвалась у візовому)
-
Ось тут не можу зрозуміти де саме маю здавати біометрію
-
🙏 дякую , спасибо