Українська Канада
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста как быть если на портале ircc заявка на визу одобрена, а письмо (foil-less visa) на электронку не пришло?
-
Добрий день! Ні, не потрібно. В мене в паспорт вписана дитина 5 місяців. Отримали вже foil-less і я і дитині теж прийшов окремий лист з візою.
-
Не буде
-
Про кіоски не зрозумів про що ви. Офіцер по прильоту нічого не питав, штамп і чи хочеш працювати в канаді. Про ворк перміт питайте у офіцера який буде вам на паспортному контролі штамп ставити, там дуже просто (я відразу до ванкувера прилетів, тому кажу про аеропорт ванкувера). Якщо слаба англійська, я би радив повчити перш ніж летіти, бо вам буде дуже складно, якщо нікого в канаді із знайомих нема. Мені в ванкувері навіть довелось їм доводити що я можу користуватися транспортом без вакцинації протягом 24 годин, бо без вакцинації не пускали на рейс. Якщо б не моя англійська, я б їм нічого не довів. На рахунок часу: я летів з франкфурта до ванкувера 10 годин, потім у аеропорту ванкувера отримав ворк перміт за 5 хвилин і сім картку безкоштовну у червоному хресті за півгодини десь. До калгарі на літаку година часу. Загальні враження позитивні звичайно, все швидко і дуже організовано. Це не Європа з її бюрократією і очікуваннями однієї бумажки цілий день :)
-
підкажіть будь ласка, якщо я зараз з Кракова відправлю документи поштою, то потім без проблем зможу у Варшаві забрати паспорти особисто ?
-
Кому як
-
125 зл за доставку назад.
-
А я не замовляв зворотню доставку … Буду сам забирати. Але що то таке ?))
-
Кто в Онтарио? Регистрировались на Emergency Assistance? Получили ответ?