Українська Канада
-
Нет не влияет.
-
mohammed dahouari: Подскажите пожалуйста! Я живу в Бельгия и мне пишла письмо что бы отправить поспорт поставить визу куда мне отправить поспорт или сам уехать куда то? Вот такой письмо пришло
-
Всім привіт . Напишу свою історію в двох словах . Думаю деяким людям буде в нагоді . Це більше для тих хто довго чекає після здачі біометрії . Враховуючи що я здавав біометрію 14.04 у Варшаві і більшість людей які здавали також 14.04 зі мною або вже отримали approval заявок або foil-less візу я розумів що ймовірніше за все щось не так з моєю заявкою . Писав 2 рази у кризову форму але нічого не дало . Пізніше я просто подзвонив на гарячу лінію і мені сказали що моя заявка одобрена але вони не можуть відкрити фото мого паспорту . Сказали що мені треба вислати їм через кризову форму фото паспорту знову . Вислав фото їм через кризову форму 2 дні назад і сьогодні мені прийшла foil-less visa . Тому рекомендую людям які чекають місяць чи 3-4 тижні подзвонити і перевірити свій статус заявки в телефоному режимі . Принаймні Ви будете знати точно чи все в порядку з вашими заявками . Дуже дивно що мені ніхто не прислав лист що мені треба їм вислати фото паспорту знову .Це мені сказали вже на гарячій лінії . Сподіваюсь це комусь допоможе.
-
Мед огляд можете проходите завчасно але у тих клініках які мають на це дозвіл від Канади.
-
Насправді тих хто отримує швидко більше набагато.
-
То ви з тих кому везе❤️ Нехай і надалі так щастить. Я здавала біометрію 1го квітня і досі чекаю на візи для себе і сина.
-
Як довго чекали? Чи не довго?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, проскакувала інформація щодо надання безкоштовного проживання в готелі до двох тижнів по приїзду для українців, де можна почитати детальнішу інформацію про це? Або можливо хтось вже цікавився цим питанням? Дякую🙏