Українська Канада
-
Десь я читав, що в NL після швидкого отримання PR треба ще 2 роки працювати виключно на того ж работодавця
-
в Польші?
-
добрі люди можете підказати, в мене родичі пройшли біометрію 12 квітня і уже місяць нічого не говорят. Заповнювали кризисну форму вже, дзвонили на гарячу лінію. Сказали, що типу у вас все добре по документах та ми вас підняли в черзі, але нічого не відбувається 10 день. Може хто знає, що можна зробити?. Бо в них все дуже погано з грошима, щоб даль в Польші знімати житло.
-
А, ок. Дякую!
-
Дуже дивне в вас мислення, або сином депутата, або директором.. Просто робота повинна бути iз списку in demand, або якщо нi, то доведеться довше працювати, але все залежить вiд конуретноï провiнцii,якщо ж ви розглядаете саме онтарio, то там однi з найважчих умов отримання PR
-
Біометрія не у посольстві здається
-
Пише що у Києві посольство Канади відновлює роботу…
-
Та де там
-
Пвдкажіть, чи в Україні вже можна здавати біометрію?
-
Але в онтарiо, ви не зможете податися на pr при таких умовах роботи
-
Ну якщо ваша цiль, пробути в Канадi 3 роки i поïхати додому, то це гарний варiант, але якщо хочете залишитися в Канадi i надалi працювати, то в торонто це буде дуже важко зробити працюючи на роверi в доставцi.
-
Доброго вечора «Скажіть будь ласка хто вилітав з Польщі по електроні візі до Саскачевану і якими літаками»Вартість білету»Була сьогодні в Лот фірмі то мені здається що це не знижки а жах»Дякую за відповідь»
-
Дякую за вiдповiдь, з такими умовами, вважаю що NL можливo мае найлегшу програму по всiй Канадi