Українська Канада
-
Попросіт якщо є хтось з місцевих щоб за вас оплатили.
-
Вітаю! Підкажіть,будь ласка,хто вже виїхав,які потрібні тести в аеропорту? Частково вакцинованим достатньо ПЦР тесту? І дітям до 8 років потрібно робити тест? Дякую!
-
добрий день . Мне пришло одобрение на визу но на почту не пришло foil less visa . Не подскажите что делать?
-
Українське посвідчення також валідне до використання у будь якій провінції, але обмежений час, тому його треба буде змінювати, так само і канадійське, якщо це подорож по країні, то все ок, але якщо ви робите релокейт до іншої провінції, то через якийсь час треба змінювати медичні договори та водійське посвідчення на місцеве. Ви навіть коли змінюєте адресу житла повинні заміняти водійське посвідчення на нове, якщо я вірно зрозумів те що читав ☺️
-
Але ж водійське посвідчення получено в будь якої провінції Діє по всім провінціям Канади 🙂 Я зрозумів, що без договору арени на житло в Манітобі неможливо ніякого оформлення ні в якій інстанції. Вважаю, що це правильно щоб закликати людей до малозаселених провінцій
-
Пороблено
-
В суботу отримала за 30.03. Сестра й досі не отримала. Разом здавали
-
в мене таке було, один день портал глючив, не підтягував заповнену форму. на наступний день все було ок)
-
я теж чекаю з 07.04
-
Я вообще перепутала день, не знаю как так вышло , просто потерялась в днях. Сдавала в Праге, сказали главное что документы все в порядке
-
доброго дня, можете підсказати причину помилки входу на портал? хтось ще стикався з таким взагалі?
-
Так то ми не одні
-
І ми;)