Українська Канада
-
на скільки читала, то сам ворк пермін в аеропорту першого прильоту в Канаду треба оформити. щасти! читайте групи у ФБ - там купа інфо
-
/spam@AwesomeBanBot
-
при заповненні заявки буде чек-бокс (поставити галочку) напроти питання "плануєте працювати в Канаді?" ставите галочку, що так
-
немає за що. при заповненні анкети є питання про наявність, по суті, внутрішнього паспорта. то ви тут або у ФБ групі Канади запитайте: краще вказати, що його немає взагалі або що він протермінований (тут я не знаю як краще)
-
Дякую! 💙💛🙏
-
по суті, ІД картка до візи не має жодного відношення, бо віза ставиттся ТІЛЬКИ у закордонний паспорт. якщо із закордонним паспортом все ок, то просто здаєте його на візу
-
Паспорт громадянина України (Id-картка (вона прострочена) І ще є ЗАКОРДОННИЙ український паспорт (ще діє 5-6 років)
-
не зрозуміла. уточнить різницю між паспортами
-
Дякую! А обов’язково мати дійсний укр паспорт чи можна мати прострочений український але ще мати при собі закордонний український паспорт?
-
якщо доросла людина, то у посольстві України оформити новий або поставити штамп з продовженням терміну дії. дитину можна вписати у паспорт одного з батьків. зателефонуйте у найближче посольство.
-
Добрий вечір Якщо срок діі паспорта громадянина України закінчився в березні , як бути в цьому випадку , щоб податися на візу в Канаду Якщо зараз людина знаходиться в Чехії.
-
Ну я на цьому тижні написала, треба ж відповіді дочекатись.
-
Привіт всім, підкажуть будьласка, я пройшов форму, додав доки пізніше, сьогодні підтвердив все але у мене коли я проходжу форму її редіректить назад та просить перевірити. Сам запит виглядає так. Це нормально? Як зрозуміти що можна чекати підтверждення?
-
Так і зроблю;) в мене тепер безлім на дзвінки в Канаду, буду щотижня дзвонити😂
-
Я вибачаюсь, але вже однозначно заплуталась, програма CUET це спрощена програма для вїзду українців і ближчіх членів їх сімей, спрощена програма для міграції, без лишніх забобон. Приємна плюшка, так сказати . До чого тут біженці, якщо біженців взагалі то не приймають? Я наприклад рік вже тимчасово живу в країні чоловіка , то що, якщо я з часом приїду і буду шукати роботу, мене також будуть вважати "пристосованцем" . Якщо є можливість тимчасово переїхати в країну яка тобі подобається, то чому ні? Я дуже рада що є волонтери які допомагають біженцям, але не треба закидувати камінням тих хто не біженець і переїхали, дуже прикро що ми отримали спрощений вїзд за таких обставин , але сьогодні такий світ, і якщо ви хочете допомагати тільки тим хто був на момент війни в Україні, то так відразу і говоріть людям. А ви люди також не обманюйте, якщо у вас є свої кошти, то залишіть безкоштовне місце в готелі тим хто його більше потребує