Українська Канада
-
Вітаю, що робити після надходження першого листа з підтвердженням біометрії (biometric validity letter)? В листі, що прийшов на електронну адресу, немає інформації про подальші дії, написано просто про підтвердження біометрії. Треба далі щось робити - паспорти відправляти наприклад, чи чекати?
-
Всім привіт) підкажіть будь ласка які сторінки заповнювати в Consent form? 🙏🙏🙏
-
З цінами на адвокатів в канаді, дешевше буде у сша одразу, де на крим всім точно начхати, вони навіть виписки з банків кримських беруть
-
Ну паспорти не визнає це да, але ж громадянство є по факту, не визнаваття документів виданих у Криму це не міняє...
-
Усім привіт, підскажіть будь ласка, якщо народився у Криму та о 14 році був вимушений отримати аусвайс, але проживаю на вільній тереторії, чи потрібно вказувати громадянство рф в пункті про інщі громадянства? З одного боку де факто воно є, з іншого його легітимність визиває сумніви. Декілька знайомих в США робили візу шо туристичну, що міграційну, там всі майже вказували шо воно є, ніякою проблемую це не було. А як воно в Канаді? А то потім ще за misrepresentation заборонять в'їзд взагалі. Дякую.
-
ясненько
-
дякую)) додамо обов'язково, зрозуміли... незнаєте через скільки часу якась вісточка прийте йому? після всіх доданих документів цих)?треба знову чекати?.. бо він за мною закріплений як група... одне прізвище
-
дозвіл є, я його сестра,батьки наші не їдуть ...
-
Доброго дня. Відправляла з Будапешта до Відня. За зворотню доставку не робила оплати,написала адрес куди потрібно доставити і все,документи отримала звичайним листом в поштову скриньку.Краще самому з‘їздити у Відень і кинути їм у скриньку.Як зараз не знаю це ще було місяць назад,як я отримала документи з візою.
-
Привіт) скажіть будь ласка , хочу прикріпити документи неповнолітньому брату, ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ , це що? Можна не додавати? В нас немає нічого такого додаткового…..😌
-
Усім добрий день , підскажіть може хтось мав досвід в даному питанні , коли знаходиш житло для оренди то кімнати пусті і потрібно меблі і побутову техніку самому десь брати ,що робити якщо нема валізи з грошИма а декілька тисяч на перший час
-
На телефоне тоже самое, говорю за самсунг, точно такая же процедура с созданием пдф как и на компе
-
Как и сказали више есть иконка печать письма, вместо принтера вибераете пдф файл и сохраняете себе.