Українська Канада
-
Аби ж ці кошти дійшли до цілі, а не осіли в карманах помогаторів хитрих.
-
Гляну, дякую
-
В мене купа речей, Компьютер. В мене ж тільки 2 руки, а як з вокзала це все до квартири довезти? Я шукаю машину хто може мене відвезти за вміняємі кошти.
-
Нажаль 1000$ і більше на дорогу в мене немає.
-
Всім привіт. Маю таке питання✋🏻 Мені з двома дітьми і речами треба переїхати в Торонто з Монреаля. Порадьте як це зробити. Може хтось їде власною машиною та може взяти з собою нас, я оплачу дорогу. Чи є тут якісь варіанти про які ви знаєте🙏🙏
-
добрий час доби. які ще є сайти для пошуку житла, крім craigslist, Kijiji та market place?
-
@banofbot
-
всім привіт. скажіть, будь ласка, чи був у кого досвід працевлаштування в Канаді з дипломом, не верифікованим з боку WES (тобто просто на руках оригінал диплома та його нотаріальний переклад)? у такому разі, напевно, і балів за освіту не буде при подачі на PR. Чи не варто зневірятися з цього приводу?
-
В Альберті є цікава програма Accelerated Tech Pathway, здебільшого для айтішників, можна без канадського досвіду, заповнюєте EoI (Expression of interest), якщо проходите, вас запросять податися www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-accelerated-tech-pathway-form.aspx