Українська Канада
-
казали вже тут, що в Канаді потрібно знову подавати документи і проходити процес подання на візу. тобто в аеропорту нічого не будуть вклеювати
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, вже більше 3х тижнів у нас не має відповіді після біометрії, хоча обіцяли відповісти до двох тижнів, як краще діяти щоб дізнатись статус візи? Я намагався подзвонити у візове відділення але вони не відповідають
-
То вас вже запит чи ні бо я з 30.03 чекаю теж»
-
Я теж чекаю з 8 квітня. Вчора прийшов другий лист про біометрію. Бажаю всім нам терпіння. Й звичан: Віза прийди!)🙏🙏🙏
-
Добрий день, підскажіть будласка або напишіть в приват кто летів через Дублін по foil less visa
-
Теж цікаво
-
Приходите на Poczta Polska з паспортом, запитом на паспорт і Contents Form, вони вам дають папірчик, на якому заповнюєте всі потрібні дані, дані візового скину нижче. Відправляєте і чекаєте смс про доставку, а потім вже все інформування проходить через акаунт або ел. пошту
-
Доброго дня. Я бачу, що деякі дзвонять кудись, уточняють за візу, ми просто вже місяць чекаємо, а, як і в більшості, прийшов лише work permit. Є в когось номер телефону, куди можна подзвонити?
-
Ави вже все отримали запит?!