Українська Канада
-
Прийшов лист, що місце змінено на Модлінська 6D
-
Я н
-
Добре, дякую)
-
Друзі, підскажіть будь ласка після чи є якісь терміни для вкоейки візи у паспорт? Тобто післ отримані листа на пошту скільки є часу щоб вклеїти візу?
-
Я як моряк зі стажем 11 років на високій позиції, можу сказати що наші документи визнаються у всіх країнах, але в Канаді Українському моряку робити нічого, там все одно треба свої доки, навчання.
-
Навіть на будівництво, як я зрозумів, також потрібні свої сертифікати
-
Я моряк, знаю що в канаді моя професія не дуже популярна та високооплачувана, тому розглядаю й інші варіанти, готовий також навчатися, або пройти якісь курси А якщо конкретніше, то можу і водієм працювати і ким завгодно. Дякую
-
Підскажіть, хто заповнював заявку на CUAET з України, у контактній інформації заявника треба написати адресу проживання, писати ту по якій проживаешь? І якщо ти ідеш до Європи потім, чи треба буде міняти адресу по якій проживаешь наразі. І ще, якщо ти ідешь через країну транзитом, ти повинен цей день-два вписувати в аплікацію?
-
Всім привіт, чи володіє хто інформацією щодо доступних вакансій для українців без канадської освіти? Я дивлюся шо усюди потрібні якісь місцеві сертифікати
-
Я також через Дублін дивлюсь, але в самій візі написано : When arranging your travel to Canada, we advise that you book a direct flight to Canada, if possible. If not, we strongly advise that you do not book a flight with more than one international transit stop. Радять прямий але не більше 1 пересадки поза Канади