Українська Канада
-
Ви для уточнення зверніться в тур агенцію, можливо вони якусь тепер помітку в білеті ставлять🤷♂ Я колись дуже давно в 14 років летів сам через всю Європу з пересадкою і коли вилітав то в Варшаві в аеропорту мені повішали бейджик і від стійки до місця в літаку мене провели, а далі коли вийшов з літака то мене зустріли, завели в якусь кімнату і аж поки не зідзвонились з контактною особою яка мала мене зустріти то я там сидів. Потім мене відвели аж до виходу там де зустрічають новоприбулих. А от коли летів назад то забули на стійці сказати і все мусив шукати сам🤷♂ Зато ніхто не знав що я не повнолітній і мені було доступне пиво🤣🤣🤣 Було б добре щоб вашу маму хтось підвів до стійки і так і сказав що їй потрібний супровід на ввесь час польоту!
-
Є агенція , яка бере оплату вже після того, як вас зареєструють за трьох заплатили 4000грн (зробили знижку)
-
Тут проблема в іншому у Вас буде. Якщо у вас не було ніколи прав і досвіду водіння в іншій країні то при здачі на права в Канаді в отримати зможете тільки учнівські права на перший рік. По ним ви зможете їздити тільки в присутності іншого дорослого з g full
-
Ви платите за те, що людина сидить постійно біля комп'ютера і моніторингу коли з'явитися вільне місце. Якщо ви не маєте вільного часу, то краще заплатити і спокійно чекати коли вас зарєструють.