Українська Канада
-
Щойно отримав лист запрошення на інфо сесію від Нью Брансвіка - "New Brunswick Ukraine Initiative Information Session for Ukrainians". Ще хтось отримував?
-
Привіт, хто телефонував у Лондон? на рахунок заявки
-
Щойно розмовляла з інформаційною лінією в Канаді по цій програмі. Тепер все мені зрозуміло. Всі хто мають ворк чи стаді перміт і отримали foil-less visa мають в'їхати до Канади до того терміну який зазначений у візі, а їх легальне перебування буде продовжено на 3 роки згідно пермітів. Ніяких заяв про продовження перебування не складається. Для старших осіб, які не мають ворк перміту легальне перебування продовжується по приїзду в аеропорту попросивши у офіцера visitor record. Теж на три роки. Протягом цих трьох років віза не буде потрібна в паспорті, хіба, що вам треба буде виїхати,тоді треба складати заявку на візу в середині Канади. Хто не планує виїжджати може не цього не робити.
-
В Берліні теж якось не швидко
-
Меня в посольстве в Варшаве просили не приносить паспорта лично. Отправить почтой/курьером, им все равно чем.
-
Здравствуйте! Кто-то из тех, кто подавался на визу без заграна и уже получил одноразовый документ, мог бы меня проконсультировать в одном вопросе?
-
Добре дякую
-
Дякую
-
Хто знає, можна телефонувати у Лондон на гарячу лінію на рахунок заявки?(в нас в Лондоні розглядається) можливо, хтось телефонував?
-
Шановна Вікторія, я рідко пишу в групах, тому що якщо пишу то по ділу і коли можу комусь бути корисна, а ви пишете весь час і я вас не засуджую, але склалося враження, що ви «сама розумна», і зараз розводите «срач» з нічого, коли я чітко написала історію отримання візи і сподіваюся, що це може бути корисним доя інших.