Українська Канада
-
Проблема в тому, що дитині на навчання потрібно, може є сенс написати лист на від’єднання сімейного запиту на візи?
-
Добрий ранок. Дружина здала в Бухаресті 27.03.22 біометрію з сином(17 років), пише, що не отримали ваші відбитки пальців дружини, хоча номер є що дійсна до 2032 року. Сину біометрія підтвердилась але запрошення на візу немає. Писали листи і глухо. Що робити, порадьте.
-
А ще питання, там серед документів які треба додати до паспорта є ці два пункти the visa application centre (VAC) fees (VACs charge service fees to send your passport to the visa office); your contact information, including your email, phone number and return address; and the VAC consent forms (available on their Web site). Якщо я потім хочу забрати паспорт сам, то треба щось додавати і як це зробити?
-
Друзі, хто летів через Торонто , підкажіть, які документи потрібно отримати і скільки часу це займе?
-
Краще цього не робити, бо в правилах прикордонної служби цієї норми нема (по внутрішньому) і як показали на попередній неділі це може змінитись мовчки за день і ви застрягните і втратите доступ до загран паспорта. Якщо ви подзвоните з цим питанням до пограничної служби, то вам можливо стане ясніше, бо то вони пропускають чи ні.
-
Я думаю сайт просто "ліг" - це нормально
-
Антимоскальна система
-
Будьте добры, соизвольте пожалуйста прочитать закреп. Останутся вопросы- с удовольствием поможем
-
www.yavp.pl/uk/novini/ukraintsi-i-nadali-zmozhut-vyizhdzhaty-do-polshchi-bez-zakordonnykh-pasportiv-19941.html