Українська Канада
-
Привіт! Допоможіть будь ласка по заявкі дитини. Чи потрібно чекати ще листа-запита на документи? Чи просто відправляти разом із своїм паспортом?
-
У Варшаві не прийняли особисто, без онлайн запису
-
Ми робили згоду від батька своєю рукою, англійською мовою. І він сфотографував я з ціею заявою і своїм паспортом у руках. Таку фотку доклали. Наразі наші паспорти у візоаому на вклейці, тому все пройшло.
-
В Українському законодавстві нічого не змінилося дозвіл робиться нотаріально для прикордонної служби, якщо ви вже за кордоном то для Канади хватить письмової згоди батька підписаної його підписом та зробленим перекладом у бюро!
-
Христос Воскрес!!! Скажіть будь ласка я подала заявку на себе, дитина і мама пенсійного віку. Мені прийшов лист на біометрію, а їм не потрібно, але як потім,якщо я здам відбитки і мені дадуть візу, як подавати їхні паспорти і взагалі взнати ,чи їм теж дали візу? Дякую
-
Таке дуже часто на сайті трапляється. Я тиждень не могла записатися. А потім, одного дня, бац і все відкрилось. Це в них сайт лажає.
-
Ні в мене в знайомого так було. Він просто пропустив і все, бо неможливо буле відмінити.
-
Там в них такий бардак…
-
Я читала по 2-3 тижні вклейка
-
Христос Воскрес! Зі світлим святом Великодня! Підкажіть, хто подавав заявку по CAUET і просив work permit (тобто ставив галочку, що хоче працювати). Чи приходив вам лист про дозвіл на роботу? Чи тільки віза? Мені прийшла віза foil-less, лист про work permirt не приходив. Я так розумію, що даний лист приходить тим, хто подавав заявку на візу по Work permit, а не по САUET, але боюся помилитися. В когось теж така ситуація, як в мене? Напишіть, будь ласка.
-
Анастасія, передаю дані по вашій карті знайомому, він працює в правоохоронних органах і займається такими випадками. По номеру карти вас перевірять і якщо потрібна допомога, то з вами зв‘яжуться та допоможуть. А якщо це не правда, то з вами теж зв‘яжуться, заблокують карту, кошти підуть тим, хто їх потребуює і з вами буде працювати спеціальний комітет. В умовах війни це серйозний злочин.