Українська Канада
-
Можливо А) У консульстві яке є поблизу Б) Через довіреність може зробити чоловік в Україні
-
Підкажіть будь ласка по мобільним операторам у Канаді (Вінніпег) 1. Мобільні оператори обслуговують усю територію Канади? Немає локальних операторів, які обмежені якимись провінціями? 2. Тарифи однакові за всіма провінціями? Або в кожній провінції своя тарифна сітка і потрібно підбирати мобільного оператора в межах своєї провінції? 3. Якого оператора/тариф порадите? Необхідний дешевий тариф. Мобільний інтернет безліміт або 10-30 Гб на місяць. Дзвінки - другорядні. Яка абонплата на місяць? 4. Для придбання/оформлення сім картки - які документи необхідні? Якщо ньюкамери (Cuaet) і на руках окрім українських паспортів та Ворк перміту нічого немає – оформити за цими документами карту можна? Чи потрібна кредитка канадського банку обов'язково? 5. Які оператори підтримують eSim? (Без фізичної сім карти)? Чи можна відразу оформити таку сім карту?
-
А якщо є закордонний але нема біометрії?
-
Були чіткі зміни десь 3 дні назад від наших прикордоників. Виїзд! з України виключно по закоржоному паспорту. Так що, впустити вас в Україну впустять, але не випустять без закордоного - це точно. По внутрішнім паспортам випустять ВИКЛЮЧНО, якщо ви прямуєте з зони бойових дій (маєте там реєстрацію), і то на розгляд погранця.
-
www.pravda.com.ua/news/2022/04/18/7340548/
-
Проверим. Сегодня едет моя сестра
-
Хотите и малышу work permit?))))с 4 лет в школу, не знаю на малышей дают стади пермит...
-
Я бы отсчитывала. Вы смотрите сами, как считаете нужным. Учитывая сколько народу подалось на CUAET , мне кажется что канадцы отлично работают , быстро и к докам не придираются. Но это только мое мнение