Українська Канада
-
AriveCan , треба встановити за 72 години до вильоту
-
Дуже дякую❤️
-
Я письмо не дождался, а паспорт был готов уже неделю, лучше поехать и узнать там
-
Подскажите, пожалуйста, какое письмо должно прийти, что можно забрать паспорт? Я тоже отнесла паспорт в VAC в Бухаресте, теперь не знаю, когда забирать паспорт. Виза подтверждена в личном кабинете.
-
Доброго вечора. Підкажіть адресу консульства Канади в Празі
-
Я чекала 22 дні (Варшава), з 01.04- 22.04, сину ще досі чекаю
-
Кто-то сталкивался с ситуацией,когда только родителю подтвердили визу,а ребенку нет? что делали потом и как долго ждали вторую визу?
-
В середньому 2 тижні, в кожного по різному
-
На CUAET достатньо лише паспорта, або внутрішнього, або закордонного. В сина - по внутрішньому оформулювала, собі- по закордонному, йому 17 років, дозволу від батька не вимагали. Ніяких перекладів, виписок із банку. Анкета- на кожного члена сім'ї окремо, але можна/треба об'єднати в групу - як сім'я
-
Дорої ночі. Підкажіть будь ласка, перед заповненням анкети потрібно підготувати якісь документи, окрім паспортів. Чи повинні ці документи бути перекладені на англійську і завірені? І анкету на неповнолітніх дітей заповнювати окремо чи можна одну на всіх?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Мабудь якщо в «Остаточному рішенні» написано, що віза схвалена-можна забирати паспорт
-
Дуже дякую, в мене так і написано. Але я не розумію, чи я можу їхати забирати паспорт, чи ні. Я в Україні знаходжусь, а паспорт в Румунії. Боюсь, що віза ще не вклеєна, а я приїду
-
Добрий вечір! Я заходила на сторінку з інформацією про CUAET - і там у розділі «Біометрія». Переходите за посиланням - виходить на сайт vfs global. Там реєструєтеся (судячи з чату, з gmail краще не реєструватися - не видно буде записів :( - краще інші слова після собачки)) І обираєте вже центр, там календар, дати, час)
-
Статус заявки змінено на який? Шо віза вклеєна и можна забирати паспорт?