Українська Канада
-
Давненько
-
Я думав якщо все оформити до березня, то прилетіти можна і влітку. А заявка на ворк перміт подається разом в cuat? Чи краще і прилетіти до березня?
-
А вони ж довго заявку будуть розглядати. Я знайшов роботу у Швеції, з наступного тижня виходжу. На літак зароблю, просто думав не встигну на біометрію. В Стокгольм їхати не дешево, тільки після зарплати. На українську пенсію доїдеш тільки туди 😄
-
Велике дякую. Знайду гроші на поїзд, потім запишусь тоді
-
А підкажіть будь ласка. Якщо сдати біометрію наврядчи встигну, за 30 днів, то все? Пізніше ніяк?
-
Для медичної страховки він не потрібен. Дані вашого медогляду лікар просто передасть у відділ імміграціі (IRCC). Якщо вам потрібно зняти обмеження з ворк перміт (тобто якщо ви збираєтесь працювати з дітьми, у лікарні чи в сільському господарстві), то можете після медогляду подаватися на новий ворк перміт без обмежень. Якщо цього не потрібно, то все, ви просто виконали вимогу до всіх іммігрантів. А на медстраховку треба заповнювати анкету у відділі адмінпослуг (у кожній провінції він називається по-своєму). Бажано зробити це як найшвидше, щоб не втрачати час.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, для тих, хто на початку шляху 😌 До останнього відганяла від себе думку про можливий виїзд будь-куди, але... Якщо зараз почати процес, ще не пізно? Я так розумію, програма CUAET завершується в березні. І ще одне питання: чи можливо буде мені одній з дитиною 7 років влаштуватися на роботу? Якщо в Канаді дітям до 12 років не можна бути самим вдома, то що робити, коли закінчується шкільний день?.. Рівень англійської у мене розмовний, фінансова подушка на перший час є. Але хочеться ще послухати порад від людей з досвідом переїзду. Наперед вдячна 🙂
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, де можна переглянути умови отримання permanente resident різних провінцій і оцінити свої шанси? Буду вдячна за відповідь 🙏🏻
-
Щойно здали біо, все добре, в суботу ще краще проходити)
-
Підкажіть будь ласка, які наступні кроки після проходження medical exam? Очікуємо на результат і з результатом їхати отримувати medical insurance? Чи є ще якісь кроки?