Українська Канада
-
Добрий день. Я зараз знаходжусь в Болгарii. Подала анкету на вiзу, прийшов лист з запршенням на бiомертiю , але в перелiку немаe вiзового центру в Болгарii але е консульство в Софii. Хтось проходив вже бiометрiю в Болгарii? Чи треба виiджати за кордон, а як потiм отримувати вiзу? Буду дуже вдячна, якщо хтось пiдскаже, як дiяти.
-
Завантажили, тепер думаємо чи можна замінити, бо відправили заяву написану відруки🤔
-
-
Напишіть в пп ел.адресу скину або тут скачайте,наберіть в пошуку дозвіл і знайдете.
-
Дякую
-
Ні я тут вже ділилась формую,заповнювали на анг.мові підписував батько і свідок +скан батькового зак.паспорту з підписом.
-
Однозначно йти самим якщо вже передали назад в візовий. Особливо якщо в IRCC кабінеті стоїть final decision з датою.
-
да, на вашу почту приходит
-
Відмов можна сказати тупо нема. Кейси походу настільки поодинокі в основній массі, що про них навіть інфи нормальної по чатикам немає.
-
Підкажіть, коли приходить схвалення електронної візи або запит на паспорт, приходить повідомлення на електронку, чи потрібно постійно заходити у свою заявку перевіряти?