Українська Канада
-
А якщо запросили паспорт?
-
Дякую)
-
Шкода, що є така вимога як з 21 року... Мені 19. Тобто єдиний варіант для мене це працювати 6 місяців і потім подаватись?
-
Дякую за таку щиру підтримку України, але існують правила бесіди, ось і все.
-
А ще скажіть будьласка, чи значить , якщо вже запросили на біометрію, то це майже 100% віза?
-
Я цілився на Галіфакс, але у Манітоби зараз умови дуже привабливі
-
Дякую.Цю анкету заповнювати треба коли віза буде?бо ще чекаю.Але хочу іхати до Манітоба.
-
‼️Для перетину державного кордону громадяни України повинні мати закордонний паспорт. Також внутрішні українські паспорти не є підставою для легалізації за кордоном. У перші тижні на кордоні спостерігалася гуманітарна катастрофа, коли тисячі людей штурмували кордон, сервісні центри не працювали, тому приймалося рішення щодо пропуску громадян або за внутрішніми документами, або іншими документами, за якими можна було ідентифікувати особу. На даний момент такої авральної ситуації немає, тому людям варто дотримуватися визначеного порядку. Стосовно осіб, які їдуть з регіонів, де ведуться бойові дії, прикордонники можуть приймати окреме рішення, якщо такі люди не мають закордонного паспорту. Джерело: речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в коментарі УП
-
Дякую)
-
В Україні це можливо?