Українська Канада
-
Добре, спробуємо. Дякую!💙💛
-
Дякую за швидку відповідь. Розумію, що майже всі вже вакциновані, але для мене це гостре питання. А як я знатиму, де буду проходити ізоляцію, якщо я ще не знаю, де буду жити!? Мається на увазі не провінція, а місце розташуванння/проживання...!? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Щось не знаходимо такого( Треба ще зайти. А якщо йому створити нову анкету, вже "по правилам" тільки позначити, що йому біометрію не треба?
-
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, розібратися. Чоловік заповнив анкету на візу, відмітив, що для сім'ї, вказав мене і трьох дітей. Прийшло запрошення на біометрію, коли записувався, можна було додати ще одну особу, ми вирішили, що то біометрія для обох, так як діти всі до 14и років. В посольстві виявилось, що це не так, і анкети повинні бути на всіх членів родини. Чоловік біометрію сдав, тепер питання - як додати наші анкети, якщо його application вже редагувати не можна? Ми не знайшли як.
-
Підтримую питання. Правила постійно змінюються. Як це у другій половині квітня!? А також, як і де проходить примусова ізоляція для прибулих та невакцинлваних за цією програмою!? Чи це залежить від провінції!?
-
Питання, яке, мабуть, вже задавали тисячу раз :) Для тих, хто в Польщі. На вклеювання візи, ви надсилали усі паспорти разом чи окремими пакетами? Те саме стосовно оплати зворотньої доставки. Я маю оплатити кожен паспорт окремо по 112.5 pln чи один раз, якщо вони одним пакунком йдуть?
-
Всем привет. Кто может поделиться ссылкой про нововведение какая именно сейчас помощь полагается для граждан Украины?
-
Медогляд в Українського ліцензованого лікаря підійде? Але ж існують сертифіковані курси( BLS, ACLS), наявність яких вимагається при роботі доглядальниці в лікарні або є тех персоналу у лікарні. Чи я не права?