Українська Канада
-
Цікавості ради, а де ви проходили біометрію? Я от від 1.04 досі чекаю новин😥
-
Добрий день. Цікавить декілька питань, якщо володієте якоюсь інформацією, напишіть будь-ласка відповідь 🙏🏻можна у приватні Всі питання по Варшаві 1. Чи можна здати паспорти особисто свої та друзів (подавались різними групами)? Чи обовязково для цього мати запис або там є скринька? 2. Чи можна оформити зворотню доставку на знайомих? 3. Чи можна оформити зворотню доставку у відділення пошти? Або лише адресну? 4. Скільки дають часу на отримання паспортів з візового центру якщо їх забирати особисто, для цього не треба мати попередній запис?
-
Можливо ви знаєте, можу я зробити ці тести там де я знаходжусь зараз?
-
Підкажіть будь ласка, якщо дитині 16 років і вона подає аплікацію на виїзд без супроводу дорослих, при заповненні форми вказано, що повинен бути дозвіл батьків. Це має бути нотаріальний дозвіл на її самостійний виїзд перекладений англійською та знову завірений? Або яку форму він може мати взагалі? Дякую
-
Доброго дня! Яким рейсом хто летів на Канаду,бо пише що 1рейсом не можливо полетіти?
-
/spam@AwesomeBanBot
-
/spam@AwesomeBanBot
-
spam
-
Нам тілько одно письмо прийшло что біометрія валідна.
-
Вам стразу сказали отправить паспорт ?
-
Вам вже дали візу ?, теж сдавала біо в Парижі , чекаємо вже два тижні на запрос паспортів.