Українська Канада
-
Хтось знає про допомогу у британській Колумбії?
-
В нових Ворк пермітах зазначено, що по електронній візі з цим ворк пермітом можно багаторазово відвідувати Канаду строком до 3-х років або до закінчення дії паспорту: 📝«….Ваш eTA (електронний дозвіл на подорож) дійсний для багаторазових відвідувань Канади до . Ваш номер eTA є та пов’язаний з паспортом, який ви використовували, коли подавали заяву на роботу в Канаді….»📝 Тобто маючи Ворк перміт можно виїзджати-заїжджати до Канади стільки, скільки треба впродовж 3-х років. Вірно я розумію?)) 🇺🇦💙💛
-
Так Манітоба робота + пів року та базовий анг. всього IELTS 4.5 сама швидка програма по внж.
-
Ділюся досвідом отримання візи у Відні. Біометрію здали 30 березня, запит на паспорти отримали 1 квітня. Паспорти відправили кур‘єром, та через тиждень було повідомлення, що ми можемо забирати наші документи. Важливий нюанс. Ми оплатили за зворотню доставку тільки одну суму і у нас була одна квітанція, а паспортів 4. Тому сьогодні вирушили особисто за паспортами. Спеціально заїхали до vfs у Відни (тому що паспорта видають у посольстві) і спитали як треба було. Відповідь: кожен паспорт повинен бути сплачен окремо. Якщо оплата буде одна- вам відправлять один паспорт, а інші треба забирати самостійно. Багато хто питав про це, тому спеціально задала це питання.
-
а у закону є віключення
-
Дякую за вiдповiдь!
-
я тільки в цьому році отрімаю диплом, я здається не піду по цій, там беруть достатньо досвідчених
-
теж правда