Українська Канада
-
це правда, але таких людей розсудить час. які їдуть абияк
-
Все ж їм вигідніше щоб люди їхали забезпечені а не з нулем, впринципі як і любій іншій країні
-
На черзі в Канаду зараз стоїть 400 тис. людей з усього світу тільки через программу Express Entry. Здібні, а зазвичай і розумніші, в яких такі самі руки й ноги. Які мають гарну освіту, і гарну мову англійську. І на іншому боці жінки з поганим англійським з дітьми (на яких треба витрачати гроші держави). Вибір очевидний.
-
Скажите, пожалуйста, какова процедура миграции? Врач-интерн акушер-гинеколог Уровень английского В1
-
За він-він не зовсім погоджуюсь
-
Не рівняйте кількість людей, які приїхали до Європи з тою кількістю людей, яка поїде до Канади. Наприклад до Польщі в'їхало більше 2 млн. А польский ринок праці може забезпечити роботою десь 800 тис з них. Канадський іміграційний план був і так на 2022 рік кілька сотень тисяч, тому думаю вони його просто реалізують. Бо так насправді до Канади дуже багато зараз аплікує спеціалістів, а не тільки простих працівників. Тому думаю всі необхідні дірки, які зараз існують в них на ринку праці будуть як раз добре закриті українцями.
-
як кажуть, давно в дзеркало не дивились. малий бізнес це найкраща річ в світі, точно не працювати на дядю.
-
Шановні, путін вам би зараз аплодував стоячи.
-
я не підприємець. але як і у підприємця, за мої податки будуть оплачуватися дороги та будуватимуться школи і лікарні. якщо не хочуть приймати малий бізнес, fair enough. поїдуть в інше місце