Українська Канада
-
Просто pdf
-
Мама здала біометрію 5 квітня в Ліоні (у візовому центрі сказали надсилати паспорти у Рим, а не у Ліон так як ми зараз у Італії) і досі не прийшов ніякий лист, хоча багато було випадків коли іншим людям у той же день приходив лист на відправку паспортів. ====> багато хто чекає і довше Проблема 2: що і де ви намагаєтесь видалити?
-
Чи можна перетинати кордон кілька раз по українському паспорту(is-карта)? Чи з цим виникають якісь проблеми?
-
супер😊
-
дякую
-
Така ситуація: Мама та двоє дітей (8 і 17 років) подали заявку онлайн на візу, після цього прийшов лист «biometric enrollment» —> після чого записали маму на біометрію. 31 березня прийшов лист «request letter» на мій аккаунт і брата, проблема у тому що цей лист НЕ відкривався на комп‘ютері (не тільки на нашому, а і на інших). На порталі IRCC ми нажали на кнопку «How to submit additional documents?» —> там з‘явилася заявка на додаткові документи, а саме дозвіл від батька на виїзд за кордон і його паспорт. Ми можна сказати забили на той лист і дізналися інформацію з тієї сторінки що саме треба надіслати. Отже я переклав на англійську дозвіл від батька на виїзд за кордон, прикріпив його закордонний паспорт і ми це діло відправили. Декілька днів тому перевіряючи чи не прийшли якісь нові листи/документи я зайшов на IRCC portal з телефону і лист «request letter» відкрився, там написано, що переклад мав бути перекладжений професійно і нотаріально завірений (ми про це не знали). І ось проблема 1: коли я закриваю той лист (він відкривається лише на телефоні) то з‘являється помилка, що є якись збій у системі і цей лист показується як не прочитаний. Проблема 2: видалити/замінити надісланий документ не можна. Ми боїмося чи це наша помилка чи це збій в системі. В любому випадку занадто довго не приходить запрошення на надсилання паспортів. Мама здала біометрію 5 квітня в Ліоні (у візовому центрі сказали надсилати паспорти у Рим, а не у Ліон так як ми зараз у Італії) і досі не прийшов ніякий лист, хоча багато було випадків коли іншим людям у той же день приходив лист на відправку паспортів. Допоможіть будь ласка❗️❗️❗️
-
що робити після цього?
-
а яку адресу на пошті вказувати потрібно буде? ця інформація буде в листі запиті?
-
а з іншого міста можна?
-
Я вчора відправляла в Варшаві,скриньки там немає це у Відні так відправляють а у Варшаві кур'єром з поштових сервісів або записуватись онлайн на подачу паспорту.
-
Друзі Прибуваю у Торонто 28 го квітня . Порадьте як шукати краще житло, окрім сайтів нерухомості - можливо є якісь агенти українці що можуть в першу чергу запропонувати квартири українців, або порадити допомогти знайти ? Також можливо хтось здає житло. Шукаю окрему студію / або 1bedroom, для мене одної , дівчини, Toronto downtown / або українські квартали. З оплатою все буде добре. ( більш детально дам інфо якщо треба ). Я з Київської області, місто Ірпінь. Дякую 🙏🏻💙💛
-
А вам ворк Пермит приходил ? Мне вот через 2 дня прикол ворк пермит и все
-
є тут хтось , хто вже здав паспорт у Варшаві? дуже потрібна допомога🙏Я чула, що є поштова скринька, куди можна кинути конверт з паспортом. Або поділіться, будь ласка, своїм досвідом, як ви передавали паспорт (можна і в приватні повідомлення)
-
А где вы Биомьерию сдавали ? То я сдал биометрию в Вене ещё 4го числа и тишина