Українська Канада
-
Доброго дня! Виходить, можна легально працювати по ФОП в Україні під час пошуку роботи в Канаді? Потім просто задекларувати дохід? Можливо, навіть податок не доведеться платити, тому що за пару місяців точно менше 30к заробиш? Я бачила, що оподатковується лише іноземний дохід від 30к
-
Мені теж цікавить це питання чи можна буде робити фотосесії людям і отримувати за це гроші, чи обов'язково треба працювати в когось у фотостудії і паралельно самій фотографувати, чи можливо треба закінчити якісь курси і тоді працювати, цікаво було б почути людей, які вже працюють у Канаді у цій сфері. Була б дуже вдячна!
-
-
Підкажіть, що потрібно робити після подачі заявки . Підкажіть будь ласка покроково
-
Було б цікаво почитати досвід джавістів у пошуку роботи в Канаді.
-
Якщо зробив другу вакцинацію и одразу прилетів у Канаду-посадят ли на карантин?
-
ви з України шукали роботу на релокейт?
-
я це розумію і готовий до цього)
-
А ви живете в Канаді і працюєте по спеціальності? Якщо так, то можете поділитись досвідом?
-
Скажіть ви перекладаєте італійський на англійській свідоцтво про народження дитини?
-
інженер програмного забезпечення)
-
О, а освіта для іт в Канаді потрібна? Досвіду маю достатньо, а папірця не маю.
-
Підкажіть будь ласка, наскільки реально влаштуватись в ІТ компанію в Канаді в провінції Британська Колумбія? Маю 6 років досвіду і профільну українську освіту. Дякую.