Українська Канада
-
Коли ви бронювали зустріч там вам дали номер і було вказано щоб ви його записали чи запам‘ятала це дуже важливо!!!Потім там є пункт послати на емейл чи роздрукувати. Ви повинні вказати номер цей і номер тел тоді вам відкриється запис чоловіка і там вже роздрукуєте. Але якщо ви проігнорували номер то пробуйте без нього йти
-
-
Підкажіть, будь ласка, при подачі візи CUAET у розділі, де потрібно заповнювати Освіту у полі Field of Study що потрібно вказувати якщо я Кандидат філологічних наук в Україні?
-
В особистому кабінеті?
-
Наразі терміни по здачі біометрики протягом 30 днів - зняли. Тому можете спокійно подавати і чекати закінчення війни. А далі вже не від вас буде залежити: якщо одразу після війни програму скасують - шукатимете інший варіант. На сайті уряду пишуть заповнювати документи навіть якщо ви знаєте, що не зможете приїхати на здачу біометрики.
-
Здравствуйте. Я понимаю, что наверное я далеко не первый кто задаёт этот вопрос, но тем несением )) Где то можно почитать о данной программе: Какие условия, как переправиться и т.д.?
-
А скажіть будь ласка запрощення на біометрію приходи з конкретною датою чи самій потрібно дату вибирати
-
Дякую!
-
Так ) ми всі маємо) дякуємо за відповідь
-
Тобто можна записуватись нам з чоловіком на біо ? А що тоді потрібно сину , фото ?
-
Біометрію здають з 18 років
-
Підскажіть заповнила анкету окрему на сина , мені і чоловіку одразу прийшло запрошення на біо , сину ще поки ні , але йому два зараз, що тоді має прийти замість біо? , прийшло на емайл лист , що вони отримали анкету сина