Українська Канада
-
Так,люди писали що вкладають оплату (тобто чек) на оплату курьера и лист А4 де вказують адрес куди відправити обратно. Але не можна вказувати адресу готелю!!!
-
Ні , ще не отримала. Тільки на біометрику. Після біометрику чекатимемо запрошені для подачі паспортів
-
Я читала в попередніх листах що люди які заплатили 125 злотих і відправили два паспорти ,то їм один паспорт відправили,а один сказали забирати власноруч.
-
Добрий день, можливо, хтось стикався. Чи може батько звернутися в Консульство України в Польщі для продовження терміну дії паспортів дітей, якщо діти в цей час будуть в України.
-
Доброго дня всім. Хто може поділитися інформацією щодо умов оренди житла та пошуку роботи у Calgary? Які середні ціни на житло?Чи легко знайти там роботу для українців наразі?Чи потрібні якісь довідки тут з України при влаштуванні на роботу?Також нарахунок школи,планую їхати з сином(5 років,у жовтні буде шість) Буду вдячна кожному за будь яку інформацію🙏
-
Дякую!💓🙏
-
А син ваш отримав запрос на паспорт? Скільки часу пройшло як подали анкету? Я подав 1.04 і ще досі не оримав
-
Мені на другий день прийшло запрошення на біометрику і записана у Варшаві на 29.04
-
Як довго ви вже чекаєте?
-
Так,якщо 17 і менше то не треба біометрика. Мені сину так само прийшло.
-
Підскажіть чи є хто до 18 років і прийшов запрос на паспорт? Бо мені 17 років, прийшов лист що не потрібно здавати біометрію і все
-
Доброго дня. Якщо я не в Україні , можливо переклад свідоцтв зробити по фото , та переслати оригінал за кордон?
-
Дуже цікавий застосунок. Тренує вимову, навчає слова та правильно складати речення чи запитання.